Miten mukaan toimintaan?

Piirin toimintaan pääset mukaan monella tavalla:

Nappaa kiinnostava tapahtuma sivuiltamme, ilmoittaudu ja lähde messiin! Mikäli tapahtumia ei ole suunnitteilla, liity mukaan piiriaktiivien whatsapp-ryhmään! Pistä vaikkapa facebookissa piirin sihteerille viestillä numerosi, ja sinut lisätään wappiryhmään, jossa pääset tutustumaan mahtaviin piiriaktiiveihin ja ideoimaan suurempia, parempia tapahtumia!

Mikäli haluat piirihallitukseen vastuuseen piirin toiminnasta, edunvalvonnasta ja kaikesta muusta, on piirihallituslaisen paikka tehty juuri sinulle! Uusi piirihallitus valitaan joka vuoden vuosikokouksessa, joten osallistu seuraavaan kokoukseen ja lähde rohkeasti mukaan hallitusvaaleihin. Vuosikokous järjestetään marras-joulukuun aikana kattojärjestömme Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ryn liittokokouksen jälkeen.

Liitosta puheen ollen, sen jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenkaavakkeen. Lisätietoa liittymisestä ja liittymislomake löytyvät Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n sivuilta. Liiton jäsenet saavat mm. äänestysoikeuden liittokokouksessa, alennuksia liiton koulutuksista ja paljon muuta!

Jätä kommentti